Нека президентът да направи КСНС по проблема с мигрантите. Очевидно това

...
Нека президентът да направи КСНС по проблема с мигрантите. Очевидно това
Коментари Харесай

Валентин Радев видя грешки в действията срещу мигрантите на служебния силов министър Иван Демерджиев


" Нека президентът да направи КСНС по казуса с мигрантите. Очевидно това е проблем, който няма да премине във времето. Миграцията не понижава ", съобщи някогашният вътрешен министър Валентин Радев в студиото на  " Денят ON AIR ".
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 816
Той посочи, че армията няма място като защита на границата, а това би трябвало да се прави от граничните служители на реда и жандармеристи, само че няма запас. 

" Оградата първоначално стартира да я строи армията. приключи това и я даде на компании, има си експерти. Не може армията и Министерство на вътрешните работи да се занимават с поддръжката на това оборудване, дано бъде върнато още веднъж на регионалните шефове, които да бъдат финансирани от страната ", прикани Радев.

Пред Bulgaria ON AIR бившият вътрешен министър предвижда, че новините за гонки сред служители на реда и трафиканти на мигранти ще продължат да бъдат всекидневие.

" Не единствено, че ги хващаме и преследваме, умират и служители на реда. Очаквам, че след месец-два ще свикнем това да ни се случва, не би трябвало да привикваме. Излизат министър и основен секретар и изясняват по какъв начин във всеки втори полицейски бус има лента, само че се оказва, че служителите на реда не са подготвени. Само лентите не правят работа. Едно е да имат оборудванията, да бъдат подготвени с използваенто им и да не мислят какво да я вършат. Да имат тактичност и гаранция, че когато я употребяват, няма да бъдат привикани и съдени ", разяснява Радев.

По думите му, когато служител на реда употребява такава лента или оръжието си, а не стоп патрони, и рани някого, самичък си наема юрист и отива да се пази в съда. 

" Кой служител на реда ще рискува? Това би трябвало страната да го поеме. Да бъдат предпазени. Ако това не го създадат, служителите на реда няма да правят добре работатта си. С оставка на се вземат решение проблемите ", безапелационен е някогашният вътрешен министър. 

видя неточности в дейностите на служебния силов министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година.

" Отговорността е политическа, тъй като направиха неща, които не се вършат от служебно държавно управление. 7 от 9 шефове на дирекции в София са заменени. Махната районни ръководства, по-късно смениха върха на " Гранична полиция ". Заради тези политически действия на служебно държавно управление стигаме дотук. Тези смени са една от аргументите ", уточни Радев. 

Представителят на утвърди предложенията за завишаване на глобите за каналджии и трафиканти.

" Този Наказателен кодекс е от 1968 година, доста пъти е поправян, би трябвало нещо да се направи, несъмнено има съображение министър Демерджиев. Но там се пипа с кадифени ръкавици, постепенно и бавно, дейно да работят проверяващите служители на реда, съдът и като се стигне до присъди - да се мисли за промени в закона ", сподели още Радев.

А за изнесените данни от заместник-председателя на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски, че получил оферта от Кирил Петков да отдръпна настояването за хартиената бюлетина и " ще получи кодовете от машините ", Радев сподели: " ДАНС и прокуратурата би трябвало да се заемат с тези изказвания. Свиленски ли си разрешава да каже нещо, което не е истина или? Да се избистри. Но в последна сметка българинът да взема решение с какво да гласоподава ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР